MERE END +10 ÅRS ERFARINGFOKUS PÅ KUNDETILFREDSHED

SOM KUNDE HOS IT NORD

Med mere end 10 års erfaring og fokus på kundetilfredshed. IT Nord er en Nordsjællandsk IT virksomhed med base i Furesø Kommune, vi dækker geografisk hele Sjælland. Vi lægger stor vægt på gensidig tillid og troværdighed. Det mener vi, er opskriften på et godt og frugtbart samarbejde!.

Vi stiller store krav til vores arbejde og du kan du stole på os til din os til din næste opgave. Derfor skal vi være til at snakke med, også for dem, der ikke kender de rigtige tekniske begreber, og vi sætter en ære i, at vores kunder altid kan få hjælp og svar på spørgsmål inden for en rimelig tid - også i telefonen.

Vi hjælper en bred vifte af kunder med løsninger til den interne IT-drift. Vi fungerer også i praksis som virksomhedens eksterne IT-afdeling.

Hos os får du glæde af en attraktiv prissammensætning. Og du binder dig ikke til at købe en bestemt mængde produkter. Vores kompetencer indenfor de ovennævnte områder gør, at vi i stort omfang også fungerer som virksomhedens sparringspartner i forbindelse med udvikling og implementering af IT-systemer. Det får gælder både på hardware- og softwaresiden.

Vi har konstant fokus på at forbedre vores kunders interne arbejdsgange og at gøre hverdagen nemmere for brugerne.

Vi tager hånd om hele IT-arkitekturen lige fra udvikling over implementering til systemvedligeholdelse.